Produkty pro čepice von dutch (7)

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

Tradiční příprava v troubě: odstraňte ochrannou fólii a předehřejte troubu na 7. stupeň/240°C. Poté snižte teplotu trouby na 5. stupeň/150°C (5. stupeň) a vložte svou "cassole" do trouby na: 20 minut pro formát 1 porce 45 minut pro formát 2 porce 1h15 minut pro formát 4 porce
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Z exkluzivního receptu vzniká u Delfino Battista pravé hříšné potěšení. Jsou vybírány nejlepší filety ančoviček, které jsou omotány kolem kapary a baleny jeden po druhém, pouze s přídavkem extra panenského olivového oleje.
Terina z křepelky s mirabelkami ve sklenicích

Terina z křepelky s mirabelkami ve sklenicích

Na základě poptávky Terina z křepelky s mirabelkami. Podávejte dobře vychlazené, na plátku chleba. Skladujte při pokojové teplotě, chráněné před teplem a vlhkostí. Po otevření: uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Sýr Rochefort - Fino Verde

Sýr Rochefort - Fino Verde

3kg Rochefort (s bazalkou)
Kasulet s Vepřovým Masem a Čerstvou Zeleninou - Gurmánské Sklenice

Kasulet s Vepřovým Masem a Čerstvou Zeleninou - Gurmánské Sklenice

Pokrm by měl být ohříván přímo ve sklenici v mikrovlnné troubě po dobu 2 minut na maximální výkon a konzumován ze sklenice. Tuky: 8,9 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,6 g Sacharidy: 6,2 g Z toho cukry: 0,6 g Bílkoviny: 12 g Sůl: 0,63 g
Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g
KACHNÍ KŘUPÁNÍ - PÂTÉS

KACHNÍ KŘUPÁNÍ - PÂTÉS

Kachní fritony podle périgourdinské receptury se připravují z kachního masa, kachní sádla a česnekové dužiny pro klasickou a výraznou chuť. Podávejte je čerstvé pro lepší chuť, ideálně na toastu jako předkrm nebo během jídla v salátu.